Van alle gemakken voorzien

Het Bartholomeus Gasthuis beschikt over een zorghotel met acht kamers. Er zijn één- en tweepersoonskamers zodat eventueel ook uw partner mee kan als u in ons zorghotel verblijft. Het historische gebouw met de eigentijdse en sfeervolle inrichting biedt u –naast een prettig verblijf- de gelegenheid om in een fijne omgeving uw gasten te ontvangen. 
De kamers zijn luxe ingericht, beschikken over TV en wifi en zijn ook geschikt voor niet-mobiele cliënten. Er is 24-uursalarmering aanwezig waardoor u bent verzekerd van de permanente aanwezigheid van verzorgenden en verpleegkundigen in huis. Al onze faciliteiten staan tot uw beschikking, waaronder brasserie Zunte, een kapsalon, schoonheidssalon, massagesalon, pedicure, nagelstudio, fysiotherapie, en (medische) gym. Daarnaast kunt u aan de hand van onze Uit&Doe agenda deelnemen aan een gevarieerd aanbod van sportieve, creatieve, bezinnende en culturele activiteiten. Hierdoor bent u, als u dat wenst, verzekerd van een gevarieerd dagprogramma en aanspraak.

Na een ziekenhuisopname is het niet altijd mogelijk om thuis te herstellen of te revalideren. Ook de wachttijd voorafgaand aan een ingreep is niet altijd thuis te overbruggen. Ons zorghotel biedt dan uitkomst als brug tussen ziekenhuis en thuis. Maar er zijn veel meer redenen om gebruik te maken van ons zorghotel: u wilt er even tussenuit, maar u bent afhankelijk van zorg of een aangepaste kamer, u moet tijdelijk uw huis verlaten als gevolg van een verbouwing, of u wilt uw mantelzorger tijdelijk ontlasten. In al deze gevallen bent u van harte welkom in het zorghotel van het Bartholomeus Gasthuis. Kijk voor meer informatie, zoals beschikbaarheid en prijzen, op onze website www.bartholomeusindewijk.nl. U verlaat dan deze website. U kunt eenvoudig weer terug naar deze website door links bovenin uw scherm op de tap 'Bartholomeus Gasthuis' te klikken.