Kwaliteit van zorgverlening

hkz_iso9001.1.jpg

 

Het Bartholomeus Gasthuis beschikt over het ISO 9001 - HKZ-kwaliteitskeurmerk voor de verzorgings- en verpleeghuissector. Dit betekent dat wij ons werk zodanig hebben georganiseerd dat aan alle voorwaarden is voldaan om optimale zorg te kunnen leveren en dat we dit kunnen aantonen in de praktijk. Het perspectief van de bewoner is daarbij altijd het vertrekpunt. Het betekent dat wij de bewoner principieel centraal stellen, de zaken intern goed op orde hebben, betrouwbare resultaten kunnen presenteren en voortdurend werken aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening. 

Het gasthuis scoort goed

Het Bartholomeus Gasthuis houdt eens per twee jaar een cliëntenraadpleging onder de bewoners en contactpersonen om de tevredenheid te meten over de zorg en het verblijf in het gasthuis. De raadpleging is onderdeel van een groot landelijk onderzoek (de CQ-index) en wordt uitgevoerd door een onafhankelijke onderzoeksbureau. 
 

Gemiddelde klantwaardering

Bartholomeus Gasthuis
Zorgsector
Volledige resultaten

Woonzorgcentrum
(verpleging en verzorging)

                    8,4          8,2 Klik hier voor de uitkomsten
van het onderzoek 2015

Kleinschalig groepswonen 
(psychogeriatrie)

                    8,0          7,8 Klik hier voor de uitkomsten
van het onderzoek 2015

Meer persoonlijke cliëntervaringen vindt u op www.ZorgkaartNederland.nl en www.SNHz.nl. Al deze uitkomsten tonen de hoge kwaliteitsstandaard van het Bartholomeus Gasthuis en laten een bovengemiddelde tevredenheid onder de bewoners zien. 

Een greep uit de vele mooie reacties die wij mochten ontvangen van bewoners, gasten en contactpersonen:

'Ik had niet kunnen vermoeden dat ik het hier zo naar mijn zin zou hebben. De mooie smaakvolle inrichting van het gebouw, mijn kamer, maar vooral het superaardige personeel dat met zoveel geduld en een dosis humor zorgt voor de mensen hier, zal ik missen!' 
Bedankkaart van gast zorghotel 

'Na een zware hartoperatie met complicaties en een echtgenote die last heeft van geheugenverlies is ons verblijf in het zorghotel van het Bartholomeus Gasthuis onze redding geweest. Alle medewerkers van het restaurant, verpleging, receptie en schoonmaak heeft op ons een onuitwisbare fijne herinnering achtergelaten'.
Gasten zorghotel via www.snhz.nl

'Het is een kleinschalig huis in een historisch pand dat er van binnen én van buiten erg mooi uitziet. Bijzonder vind ik dat ze niet alleen veel voor de bewoners zelf doen, maar ook voor ouderen in de buurt. De zorg is goed en er is veel aandacht voor persoonlijke wensen van de bewoners'.
Waardering via www.zorgkaartnederland.nl

'Ik wil u laten weten dat ik heel erg blij ben met de verzorging van mijn moeder. De reden dat ik mail is dat ik vind dat het ook is gezegd mag worden.... Wat mij opvalt is dat niet alleen de verzorging goed is, maar vooral de liefdevolle verzorging en aandacht die er gegeven wordt door allen. Ik ken niet iedereen maar D, A, S,... en vele anderen, inclusief de stagaires, geven mij het gevoel dat ik met een gerust hart naar huis kan gaan'. 
Compliment via de mail

De waarde van waardering

de_waarde_van_waardering_website.1.jpg

Wij stellen het op prijs wanneer u een waardering plaatst op Zorgkaart Nederland of op www.snhz.nl. Zo helpt u anderen bij het maken van een zorgkeuz. Alvast hartelijk bedankt!