Uw zorg is onze zorg

Heeft u tijdelijk of blijvend zorg nodig? Dan is het Bartholomeus Gasthuis het aangewezen adres voor u.

Zorg in een serviceappartement

In een serviceappartement kunt u comfortabel wonen, waarbij privacy en zelfstandigheid voorop staan. U leeft en woont zoals u zelf wilt en als u (tijdelijk) zorg nodig heeft is dat mogelijk. De 24-uurs alarmeringsmogelijkheid geeft u net dat extra waardoor u zich gerust weet dat er hulp is als het nodig is. 

Zorg in het woonzorgcentrum

In het woonzorgcentrum woont u zelfstandig en wordt u ondersteund met hulp en zorg als u dat zelf niet meer kunt. In overleg met u wordt u geholpen bij het aan- en uitkleden, het wassen of bij andere soorten van zorg. Wij werken met een vast team van verzorgenden en verpleegkundigen zodat u snel met hen vertrouwt raakt.

Zorg in de groepswoning

De groepswoning is een beschermde woonvorm met 24-uur zorgverlening. U krijgt uitgebreide ondersteuning bij het dagelijks leven en ons zorgteam stimuleert u actief te zijn in wat u (nog) kan. Het accent ligt - naast goede zorg - op respect voor uw wensen en privacy, veiligheid, huiselijkheid, sociale contacten en leefcomfort.
 

Met hart en ziel betrokken

Wij zien ieder mens als een uniek individu met eigen wensen en verlangens. Het is dan ook de bedoeling dat u de zorg die u van ons krijgt als 'zorgeloos' en bij u passend ervaart. Minstens zo belangrijk zijn aandacht en betrokkenheid. Wij leggen ons hart in ons werk, door stil te staan bij uw situatie, door tijd te nemen om uw wensen duidelijk te krijgen en door warme betrokkenheid. Daarnaast staat gastvrijheid hoog in ons vaandel. Wij onderkennen de belangrijke rol van uw familie en eventuele mantelzorger(s), vrienden en bekenden, die uw welzijn verder kunnen verbeteren. Zij zijn bij ons van harte welkom.