lezing_Guus_Reith_website.jpg

Lezing op Open Monumentendag 2022

- U kunt geen plaatsen meer reserveren voor de lezing om 11.00 uur. U kunt natuurlijk wel voor 11.00 uur en vanaf 11.45 uur de Regentenzaal bekijken. 

Wat zijn we blij dat het Bartholomeus Gasthuis dit jaar weer als vanouds iedereen kan ontvangen op Open Monumentendag op 10 september a.s.! Van 11.00 tot 12.00 uur is er een lezing in en over de 17 eeuwse Regentenzaal. Gids Guus Reith van het Utrechts Gidsengilde neemt u mee in de eeuwenlange historie van het gasthuis en de Regentenzaal met zijn goed bewaarde wandtapijten van kunstenaar Maximiliaan van der Gucht in het bijzonder. 

Ik zorg voor jou

Rondleiding en tentoonstelling over zes en halve eeuw Bartholomeus Gasthuis

Iedere eerste zondag van de maand is er om 11.00 uur een rondleiding met een gids van 1,5 uur. 
Deelnamekosten bedragen € 4,95 per persoon, exclusief consumptie, voor kinderen tot 12 jaar is het gratis. Aanmelden is noodzakelijk tot donderdagmiddag 16.00 uur (voorafgaand aan de eerste zondag van de maand) via reserveringen@bartholomeusgasthuis.nl. Vermeld daarbij s.v.p. uw telefoonnummer.

Op alle overige dagen tussen 10.00 en 16.00 uur kunt u de tentoonstelling (gratis) zelf bezoeken. U kunt dan echter niet in alle zalen, omdat deze verhuurd worden of omdat er activiteiten in plaatsvinden. Ook de Regentenzaal is dan gesloten.

Rondleidingen voor groepen (10 –  15 personen) op overige dagen zijn in overleg mogelijk. Mailt u hiervoor naar reserveringen@bartholomeusgasthuis.nl. 

Download de App

 

Wilt u een voorproefje van de tentoonstelling 'Van Armenpot tot Zorgprofiel'?

Dan kunt u de IZI-travel app downloaden op uw smartfone of tablet met de hiernaast afgebeeld CQ code of via de app store. Wij raden u aan de app voor uw bezoek thuis te downloaden.
U kunt ook kijken op www.izi-TRAVEL.

qrcode.jpg