Werken bij het Bartholomeus Gasthuis

Deel uitmaken van meer dan zes en een halve eeuw zorghistorie? Dat kan!

Een baan bij het Bartholomeus Gasthuis is met geen enkele baan te vergelijken. We stellen voortdurend doelen om onze organisatie en de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren en te vernieuwen. Alles met één missie voor ogen: voor de bewoners van onze stad een vertrouwde, veilige plek zijn om 'Zorgeloos Verzorgd' te genieten van het ouder worden. Werken bij ons vraagt niet alleen een warm hart maar ook een kritische blik en ambitieuze houding. Elk detail doet ertoe en we vragen ons voortdurend af: 'hoe kan dit nog beter?'

YouTube video-inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacy-instellingen.

LEREN EN WERKEN COMBINEREN IN ONS GASTHUIS? 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's met een warm hart voor de zorg. Ook als je er nog niet voor opgeleid bent: dat kan je leren! Bijvoorbeeld tijdens een opleiding tot verpleegkundige, verzorgende of helpende in ons gasthuis. Je combineert school dan met werken. Nieuwsgiering geworden? Bekijk onze video waarin leerling verpleegkunde Inne Kuipers en opleider José Poort je meenemen tijdens hun werkdag.

Wil je meer weten over opleiden in het gasthuis? Mail dan onze praktijkopleider Steiny Verbruggen. 

Gastheer.jpg

Op zoek naar een bijbaan in de horeca in hartje Utrecht? 

Wij zoeken een enthousiaste ober (m/v) die snel onze gasten een fijne dag kan komen bezorgen. Samen met je collega’s bedien je onze gasten in de brasserie en onze zalen. Bij jou voelen zij zich welkom. Je neemt bestellingen op en serveert deze uit. Je zorgt voor een goede aansluiting met het keukenteam. Werktijden en -dagen in overleg. Lees hier de vacaturetekst
Interesse?
We komen graag met je in contact. Mail je cv en motivatie zo snel mogelijk naar HRM@bartholomeusgasthuis.nl t.a.v. Adri Hammink, manager P&O. Voor meer informatie kun je bellen met Marie-José Kavelaars of Adri Hammink. Het telefoonnummer is (030) 231 02 54.

IMG_7178.JPG.jpg

Huysdame of -heer gezocht voor in de zomervakantie (misschien wel langer!)

Op zoek naar een vakantiebaan die ertoe doet in hartje Utrecht? Word huysdame/-heer in ons gasthuis. Je werkt op het snijvlak van schoonmaak en verzorging in een klein en collegiaal team. Misschien vind je het wel zo leuk, dat je blijft! Uren in overleg. 
Lees meer over deze leuke functie.

Feest_vieren_bij_Bartholomeus_Gasthuis.jpg

Huysdame of huysheer

Voor onze afdeling huysdames/heer zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die het team wil komen versterken. Je maakt onderdeel uit van een integraal team (samen met zorg en welzijncollega's). Je houdt de ruimten waar onze bewoners komen schoon, helpt bij het ontbijt en doet bestellingen. Klik hier voor de functiebeschrijving.

 

 

Stageplaatsen 

Wij hebben stagemogelijkheden voor de volgende opleidingen:

  • helpende zorg en welzijn
  • verzorgende IG 
  • verpleegkundige niveau 4 en 6

Nieuwe stageplaatsen mbo-3 VIG
Update 24 maart 2023: voor het komende schooljaar zijn er twee stageplaatsen voor leerlingen in het tweede leerjaar mbo VIG. De stagedagen zijn op maandag, dinsdag en woensdag. Iets voor jou? Mail je motivatie naar praktijkpleider Steiny Verbruggen


Er zijn geen stageplaatsen voor leerlingen die een maatschappelijke of snuffelstageplaats zoeken. Tip: zoek contact met de vrijwilligerscentrale.

Meer weten over stages en praktijkbegeleiding? Mail onze praktijkopleider Steiny Verbruggen. 

Vrijwilligerswerk

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers! Klik hier voor onze vacatures voor vrijwilligers.

Werken in het gasthuis betekent ...

  • werken in een inspirerende werkomgeving op de mooiste locatie van Utrecht;
  • werken in kleine, hechte teams binnen een kleinschalige organisatie waar jouw mening er écht toe doet;
  • de zekerheid van een betrouwbare en toekomstbestendige organisatie;
  • de mogelijkheid om deel uit te maken van een eeuwenoude historie en deze dagelijks voort te zetten.

Bartholomeus Gasthuis werkt volgens de CAO VVT (Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg). Download hier de meest recente CAO  VVT.

Staat jouw baan er niet bij?

Staat jouw baan er niet bij en wil je werken als vaste kracht of als oproepkracht? Mail dan jouw open sollicitatie (motivatie en CV) naar HRM@bartholomeusgasthuis.nl. Als het wederzijds klikt en jij gekwalificeerd bent, bewaren we je gegevens graag. Zodra er een vacature is, zoeken we contact met je.