UVOORU: U GEEFT, DE ANDER KRIJGT

U kunt het Bartholomeus Gasthuis steunen op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door een lekkere lunch bij Brasserie Zunte te bestellen om op te halen of een bedrag over te maken via de website. Ook als vrijwilliger kunt u een belangrijke bijdrage leveren. Dit alles werkt vanuit het eenvoudige principe: UvoorU®, Utrechters voor Utrechters. Degene die het wat ruimer heeft draagt direct bij om degene die het minder goed heeft ook te laten deelnemen.

Dineren in de Regentenzaal

Reserveer een diner voor een groep vanaf zestien tot twintig personen in de Regentenzaal en steun daarmee het Bartholomeus Gasthuis. U geniet samen met uw gasten van een geheel verzorgd diner op een unieke historische locatie. De opbrengst gaat naar uitbreiding van gratis activiteiten voor oudere wijkbewoners, welzijnsprojecten of naar de instandhouding van het cultureel erfgoed.
Meer informatie over dit arrangement. 

Lunch van Zunte bestellen

U kunt weer bij Brasserie Zunte terecht voor een (h)eerlijke lunch. Omdat er vanwege de 1,5 meter inrichting van de Brasserie minder zitplaatsen zijn, is het nu tijdelijk mogelijk om een lunch bij Zunte te bestellen en op te halen. Met uw bestelling steunt u de welzijnsactiviteiten van het Bartholomeus Gasthuis. Dus geniet van een goede lunch én draag meteen uw steentje bij. Download hier het bestelformulier.

 

Meer UvoorU®

Lees meer over de mogelijkheden om bij te dragen aan het welzijn van een ander via het UvoorU® principe.